Film "Munje" gledali smo sto puta, ali ovo je malo ko primetio: Od sada posebno obratite pažnju na ove scene
Foto: Printscreen/youtube/Predrag Jovanovic

zanimljivo

Film "Munje" gledali smo sto puta, ali ovo je malo ko primetio: Od sada posebno obratite pažnju na ove scene

Da li ste i vi primetili "greške" u nekim filmovima?

Objavljeno:

Ono što bi većini gledalaca uglavnom promaklo, nekom filmofilu bi definitivno zapalo za oko. Tako su otkrile mnoge greške u poznatim filmovima, kako na stranoj tako i na domaćoj sceni, a na ovoj listi našao se i kultni film "Munje" koji je svoju popularnost stekao dvehiljaditih godina.

Glavne uloge pripale su Sergeju Trifunoviću, Maji Mandžuki, Milici Vujović i Borisu Milivojeviću koji je u pomenutom filmu glumio Mareta, i oko kojeg se "vrti" pomenuta greška.

Naime, na samom početku filma Mare diktira broj telefona, za koji se kasnije ispostavlja da pripada Loli (Milici Vujović), i koji glasi 3221-847. Međutim, u sledećoj sceni u kojoj treba da se diktira broj, isti glasi drugačije za cifru - 3221-837, a zatim se kasnije ponovo vraća na 3221-847.

Munje
foto: Printscreen/ YouTube/ domace scene

Ali, ovo nije jedina greška u filmu. U sceni u kojoj kruže oko Slavije, vidi se da više puta prolaze kraj istih mesta. Takođe, u sceni u kojoj Sergej Trifunović (Pop) prelazi na zadnje sedište kod Lole, zapravo izgleda kao da je to uradio dva puta. Prvi put u "krupnog kadru", a drugi put kada Mare odlazi sa Majom Mandžukom da obije susedna kola, u pozadini se vidi da Sergej ponovo prelazi na zadnje sedište, iako bi već trebao da je tu.

Da li ste i vi primetili neke "greške" u nekim filmovima?

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/J.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.